Architecture


Apartment refurbishment in Alicante,

in collaboration with Arquigés Proyectos slp. Interior design and decoration by myself.
#apartment refurbishment_alicante, Flat refurbishment_alicante#shop_window, industrial_kitchen, vintage_kitchen_Alicante
The 70’s original beams were uncovered to create a functional atmosphere.

goood 2

Opposite view of the kitchen.

 

IMG_2445

 

good

Wet room with 1m long tiles in the background, lit by a led strip on the ceiling.

Cut IMG_2452

Housing design in Callosa del Segura, Spain

In collaboration with Arquigés Proyectos slp.

DSC07788

The stair structure is hidden behind the wall, the natural light from the roof pases through the iron beam steeps.

The facade is cladded with white bricks and the railings modules do not touch each other or the facade. The railing posts are screwed unter the terrace slate slabs hiding its fixing screws.

DSC07800
The staircase railings are steel cables which pass from one level to another one.

timber door

The 4m main door was designed to create an interior space flooded in natural light.


Conservation work & Interior design, Barcelona

in collaboration with Arquigés Proyectos SL.

cut salón musta

This apartment in Barcelona, with long and narrow plan, was treated to achieve natural light in all its spaces, by replacing the top part of the walls with glass sheets. The timber joist were restored and we choose a timber floor to give warmth to the ambience.


Town Hall headquarters, Onil, Spain

in collaboration with Arquigés Proyectos SL.

The interior of this building contrast with its facades which were designed to maintain the old quarter’s style of Onil.

Headquarters of Onil, Alicante.

The core of the building is the this atrium, with translucent roof which provides natural light to the offices.


Changing rooms for the Football Pitch in Onil, Spain

in collaboration with Arquigés Proyectos SL.

 

              

Detail of the changing room entrances, both colours represent two colours of two different teams.


Driving school,  Alicante

in collaboration with Arquigés Proyectos.

 

The glass partitions between classrooms have vinyl circles to see them.

 


Dwelling building  in Callosa, Alicante

in collaboration with Arquigés proyectos.


Landscape  and facade design for a holiday resort  in Jávea, Spain

in collaboration with Fernando Pacheco-Bellas


Space and Building planning for a Hotel SPA, Alicante

in collabotaion with Arquigés Proyectos SL.

 

 


 

Bungalows in Callosa, Alicante

In collaboration with Arquigés Proyectos SL

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s